Velkommen til billig motionscykel

Vi finder og tester de bedste af slagsen, så find din nye billig motionscykel lige her!Denne gang vil vi kigge på en helt speciel motionscykel, den er udover det sædvanlige og kan måske ikke betegnes som en billig motionscykel, men dem skal vi nok kigge nærmere på senere på hjemmesiden.

Denne motionscykel er vild, den har det hele og lidt mere til, med en pris på 25000 kroner så er det måske også for de færreste men vi har alle lov at drømme om sådan en træningscykel hjemme i stuen eller soveværelset.

Du kan se et billede af motionscyklen under denne tekst hvis ikke du kan vente med at se vidunderet.

Den kommer med hele pakken, ikke meget billig motionscykel over denne bandit, du kan tilkoble din Tablet, Telefon og diverse andre gadgets til cyklen og opnå en fantastisk fleksibel træning, du kan vælge mellem uendelige ruter at cykle, lige fra Mount Everest til Valby bakke, mulighederne er uendelige og træningen vil aldrig blive kedelig med denne cykel.

Det er en spinningcykel, men kan sagtens benyttes som almindelig motionscykel, kvaliteten er usædvanlig høj, materialerne føles og virker lækre, selv sadlen er i liga for sig selv, den har udluftning og uanede muligheder for indstillinger så den vil passe perfekt til lige dig. Alt kan indstilles og tilpasses, kan godt være denne motionscykel er dyr, men man får også bare det bedste af det bedste, den sag kan der ikke være tvivl om!

Jytte Jensen
billig motionscykel.jpg